BORDER TERRIER GENA

Skeptisk......hva har jeg gitt meg ut på?

Picture
Her er jeg litt skeptisk, hvor er matmor Helene når jeg trenger henne?  Plutselig var jeg alene med 2 stk norrbaggare, ikke forsto jeg hva de sa og de skulle absolutt ha meg til å  tisse på et vilt fremmed sted.....er det rart jeg er skeptisk?!?

Jeg kunne ikke forstå at det var meg de snakket til, Gena sa de....ikke som matmor Helene sier "Jena".  Norsk er vanskelig!!

Min første fottur sammen med min norske matmor!

Picture
Utrolig deilig å utforske norsk natur og sekken til matmor.  Jeg fant fort ut at ved å skakke litt på hodet var menneskene solgt og jeg kunne innhente godbiter i alle former og smaker. 

Jeg fikk også lov til å løpe litt uten den forferdelig linen som jeg var festet i, men det varte ikke så lenge.  Jeg kunne vel ikke forstå at de ropte på meg...jeg forsto ikke norsk akkurat da...hehe...eller lettere sagt, jeg lot som jeg ikke forsto.  Norsk natur er utrolig innholdsrik av spennende dufter, naturlige godbiter eller lettere sagt...et eldorado for en border terrier :)

Min første treningssamling med Norske Redningshunder.

Picture
Her ser jeg litt forundret over at både ball og godbit forsvant sammen med menneske innunder en busk.  Men det gikk veldig fort over....jeg er da en jeger.

Skogtur med en annen snøfte...altså en border :)

Picture
Her har det falt ned noe som kalles snø.  Det er veldig gøy den første halvtimen, men når barten blir til is og potene blir kalde....da er det kjekt at menneskene har med seg kaffe til seg selv og godbiter til oss.  Alltid en trøst med fang å sitte i å bli kvitt snøen i barten og et grisøre å tygge på. ;)

Divatendenser på matmors jobb.....

Picture
Ja, vi divaer skal ha det topp også når vi er på "jobb". Matmors kolleger er mine "undersåtter".....det er bare å skakke på hodet, så får jeg viljen min.

Ja ja...jeg får innrømme det da.  JEG er en TV-slave.

Picture
Jeg har begrenset TV-tid.  Forstår egentlig ikke helt hva det betyr...annet enn at det ikke er veldig ofte.  Når det som her har noe med natur og andre dyr, er jeg VELDIG interessert.  Det hender jeg blir revet med av handlingen, slik som her.  Den tiuren i venstre hjørnet har en rival i høyre hjørne.  Jeg heier på den til venstre...;)

Vakthold.....bi-gesjeft for en diva.

Picture
Matmor Wivi sier jeg er en veldig god vakthund når jeg ikke har min skjønnhetssøvn på sofaen, eller i sengen min, eller i fanget på noen, eller sengen til matmor..... 

Jeg starter alltid min varslingsrutine med et stille "voofff"...etterfulgt av "voff voff mijauvoff grrvooff VOFF VOFF...alt ettersom det som skal varsles på enten kommer nærmere eller fjerner seg.  Er det noe/noen jeg kjenner...blir jeg voldsomt pratesyk, så det hender at jeg tar litt av i følge matmor.