BORDER TERRIER GENA

Den 24. januar 2007 kom jeg til verden, og mitt bordereventyr var i ferd med å startes.  Til vanlig kalles jeg Gena, men på papiret heter jeg "Rockamore Barbasol". Faren min er Rockamore Super Son og min mor er Gameway Chocolate Orange.  Jeg fikk en god oppvekst hos matmor Helene, her hadde jeg en vanvittig god læremester i "Kira". 

I 2010 skjedde det ganske mye. Jeg utviklet meg mer til den jeg er i dag. Dessverre ble Kira og jeg uvenner slik vi jenter ofte gjør, dermed ble det vanskelig for matmor Helene å skape et harmonisk hjem for oss. Det var en vanskelig beslutning for matmort Helene, men en av oss "jentene" måtte flytte hjemmefra.  Det at det ble meg, synes jeg nå er helt ålreit....men de første timene sammen med norbaggana var jeg en smule skeptisk.  De kunne ikke si navnet mitt og snakket forferdelig rart. I tillegg var det en "snøfte" som vissnok var ganske lik meg i familien til min nye matmor.  Fort ble jeg fortrolig med norsk og snøfte betyr visstnok border terrier for noen av disse norbaggana. 

Det siste månedene av 2010 har livet mitt vært ganske spennende. Jeg hadde aldri trodd at  jeg skulle behøve å lete etter disse menneskene, ei heller visste jeg at ull er så utrolig mykt å ligge på.   Min norske matmor har tatt meg med på noe som kalles treningssamling for Norske Redningshunder, noe som var UTROLIG gøy når først forsto at ballen og godbiten forsvant sammen med menneske som gjemte seg innunder buskene.  Det som ikke var så kult var å ligge i bilen alene, jeg ville helst være sammen med menneskene.  Jeg har også fått sans for både det matmor kaller fottur og skitur, det er bare så synd at matmor blir først sliten. 

Jeg er med matmor på jobb, noe som til tider er ganske kjedelig.  Da er det godt at det finnes bein å tygge på og baller som plutselig spretter avgårde. Men stort sett har jeg divatendenser....det vil si at jeg helst skal ligge oppå noe som er mykt og deilig. Jeg tror jeg egentlig har blitt veldig bortskjemt. :) 

Og ja, akkurat nå lever jeg livet, og har ingen planer om å bli en sedat border med det første.