BORDER TERRIER GENA
 
Idag fyller jeg 4 år. Dagen startet med at jeg ikke orket å stå opp kl. 06.00 og matmor måtte bære meg ut. Jeg forsøkte å overtale Oddvar til å la meg ha en hjemmedag med sofa og kos, men ble gjennomskuet - det var ikke mulig å skulke jobben.  Veldig glad for at ingen så meg, for det er vel ikke akkurat normalt for en border å være syvsover.

På jobb ble jeg overrasket med noen godsaker....brød med leverpostei, nam nam.  Det ble litt leverpostei i barten, men pytt. :) Når jeg kom hjem lå et deilig bein og ventet på meg. Så da ble alt tilgitt...folkens, sjekk det beinet!!
Picture
 
Endelig back on track igjen...Matmor Wivi har hatt det litt travelt og ikke hatt mulighet til å føre pennen for meg her på bloggen min.  Status nå er at jeg har fått løpetid, noe gjorde at matmor forsvant ut på shoppingtur. Borte er alle mine pipeleker, tror jeg har sånn nogenlunde peiling på hvilket skap de er blitt plassert i, og inn kom "kong", tennisballer og dette "dog it"  brettet.

Ikke fortell matmor at jeg ikke er så intelligent som hun tror, selv en Chihuahua kan finne biter av deilige svenske kjøttboller under disse plastikk-koppene. Uansett er det gøy å leke med dette brettet. Vel leke er ikke akkurat det jeg tenker på når jeg ser det...mer heller mat og masse ros. 

Ellers er dagene mine preget av å gå i bånd.  Litt kjedelig, men i følge matmor strengt nødvendig slik at jeg ikke roter meg borti noen karer og havner i "uløkka".  Valper var visstnok ikke aktuelt nå.  Dog finner jeg de kjekkeste karene uansett...akkurat nå har jeg en ganske heftig flørt med en labradorgutt.  Vi har avtalt å møtes rundt/ved brua nesten hver dag og han blir bare mer og mer ivrig etter å hilse/se meg.  Matmor Wivi er ikke helt begeistret over mitt valg av kjæreste, men pytt...er han kjekk, så er han kjekk!! 
Matmor Wivi har tenkt veldig idag. Hun er veldig i tvil om hun skal melde meg på en liten utstilling. Jeg er veldig pen, hehe...det vet jeg jo, men matmor Wivi er ikke helt sikker på at utstilling er hennes greie som hun sier.  Lillian, det menneske som foretar skjønnhetspleien, les nappingen, mener jeg burde være med på noen norske utstillinger også.  Matmor Wivi må snart bestemme seg for om hun skal melde meg på eller ikke.....  Jeg tar livet med ro, slik en ordentlig primadonna skal gjøre.  Tror matmor Wivi forstår at jeg skjønner hva hun prater med meg om...jeg forsøker å gi inntrykk av det her jeg ligger å skakker på hodet. ;)

Blir spennende å høre hva som skjer...kanskje ser du meg på en utstilling.  Men jeg blir ikke sur om jeg ikke får vist meg frem heller....jeg har jo mange mennesker rundt meg som synes jeg er verdens nydeligste hund uansett. ;)

 
Heisan!

Dette er min første "post"...spennende og samtidig litt skummelt.
Matmor, kosetante og kosemor hadde bestemt seg for en gåtur.  Det viste seg at vi skulle på ordentlig kafebesøk....spennende.  Snøfte og jeg lå å så på trafikken under bordet mens menneskene drakk noe varm, tror det var noe matmor kaller kaffe og kakao.  Snøfte Theo og jeg ble veldig oppmerksom på at det kom noe spiselig på bordet også.  Veldig veldig godt luktet det....matmor kaller det vaffel og siden jeg var flink, fikk jeg smake.  Gjett om det smakte HIMMELSK, nam nam!!

Nå er vi hjemme hos kosetante og jeg ligger på fanget hennes og koser meg slik en diva bare kan gjøre. Jeg vet hva jeg skal drømme om i natt....en stor stor stabel med vaffel.